Arbeidsliv med Levi Henriksen & Babylon Badlands

Tirsdag 15. november kl 19.00 på Midt i gata. Billetter selges i døra for 250 kr.

«Smellet i døra hver morra, var lyden av oppveksten min».

babylon-badlands

En forestilling om arbeidsliv, biler og ikke minst det å være en sønn som skal bli en mann. Her blir det sorgmuntre tekster pakket inn i et musikalsk univers de fleste av oss gjenkjenner som rock’n roll. Levi Henriksen sitt forfatterskap er preget av at han kombinerer maskulinitet og sårbarhet, urbanitet og følelsen av å befinne seg i alle tings utkant.

Levi Henriksen vokste opp i den lille bygda Granli (som i bøkene hans dukker opp lett forkledd som Skogli) i et pinsevennmiljø, og Aage Samuelsen, Kjell og Odd, Lapp-Lisa og De 10 Søsken Kolbjørnsrud var musikken det var lov å lytte til. Men med en 14 år eldre bror var det uunngåelig at den kommende forfatteren skulle gjøre et knefall også for rockemusikk. Fra den første plata Levi Henriksen ga ut med Thomas Mårud i 2005, Herfra til Rockaway Beach, har det gått en rød tråd gjennom hans tekster. En slags stille undring over hvilken plass musikk har i et menneskes liv.

Babylon Badlands består av folk som har kjent hverandre lenger enn The Beatles eksisterte og som har spilt sammen i en rekke sammenhenger. Trommeslager Finn Lilleseth er en lokal legende i Sør-Hedmark og var grunnleggeren i et av landets første sørstatsrockband First’n Last. Bassist Morten Andreassen har blant annet har spilt på de spellemannsnominerte platene til Roy Lønhøiden, men også på nyere ting som kultinnspillingene til Roger Græsberg and The Anti-Music Bonaza. Gitarist Anders Bøhnsdalen spilte sammen med Henriksen i Heart of Mary.

I mars kom Levi Henriksen & Babylon Badlands første album ut. «Det beste bandet i himmelen» er spilt inn med spellemannprisvinner Amund Maarud som produsent.

Tirsdag 15. november kl 19.00 på Midt i gata. Billetter selges i døra for 250 kr.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre