Hurra for Anne Cath. Vestly!

Boka som Agnes-Margrethe Bjorvand har skrevet om Vestly

Lørdag 14. november 2020 kl. 12:00 på Grue folkebibliotek

Litteraturfestivalen i Grue feirer at det i år er 100 år siden Anne-Cath. Vestly ble født!
Agnes-Margrethe Bjorvand har skrevet en biografi om Anne-Cath. Vestly. Hun kommer til oss for å fortelle om oss om vår alles mormor, Anne Cath. Vestly. Agnes-Margrethe Bjorvand er universitetslektor ved Universitetet i Agder og underviser i barne- og ungdomslitteratur. Hun er barnebokforsker, lærer, formidler, kursholder, oversetter og faglitterær forfatter.
Anne-Cath. Vestly har funnet på Ole Aleksander Filibom-bom-bom, Knerten og Lillebror, mormor og de åtte ungene, Guro og Aurora og mange andre. Men vet du hvem Anne-Cath. Vestly var? Visste du for eksempel at hun var kjempesjenert, men at hun ble trygg og modig når hun kledde seg ut og spilte teater? Eller at hun elsket alle typer musikk og var skikkelig flink til å spille piano? Visste du at hun var veldig glad i hunder og drømte om å få en hvit hest som bare var hennes? Eller at hun var landets største kjendis og alltid måtte ha med seg en liten blokk med autografer når hun var ute og gikk? Jo, nå skal du få høre…

Gratis inngang.

KORONA og SMITTEVERN
For å ha oversikt over hvor mange som kommer og hvem som kommer, vil vi gjerne ha påmelding. Meld deg gjerne på her på Facebook eller kontakt biblioteket på telefon 91627053.